Italiaanse pizza

Italiaanse pizza

Bereidingstijd: 
30 minuten

Voorbereiding:

 Snij de gekookte ham in fijne reepjes

Bereiding:

1. Rol de vellen pizzadeeg met het bakpapier open. Snij het overtollige bakpapier weg.
2. Verdeel de tomatenblokjes over het pizzadeeg en kruid met Italiaanse kruidenmix.
3. Verdeel er ook de hamreepjes en de gemalen kaas over. Schuif 20 min. in een op 220°C voorverwarmde oven.

Afwerking
Snij de pizza's in stukken.

Tips
- Pizza kan je perfect met de kinderen maken. Voorzie voldoende beleg, zodat iedereen zijn lievelingspizza kan maken: blokjes ananas, paprikareepjes, schijfjes mozzarella, uiringen, enz.
- Bak de pizza's 10 min. voor, zo moet je ze op het moment zelf enkel opwarmen en zijn de pizza's sneller kaar. 

Bron: Lekker op kamp! - colruyt.be

Organisatie
Mediaraven
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
8
vel
pizzadeeg
1
kg
gekookte ham
1 600
gram
tomatenblokjes
blik
1
kg
gemalen kaas
0
- nvt -
italiaanse kruidenmix
Materiaal