Gevulde meloen

Gevulde meloen

Bereidingstijd: 
30 minuten

Bereiding:

  1. Snij een deksel van de meloen van ten minste 10 cm diameter
  2. Verwijder het zaad en het bijhorend sap
  3. Snij met een speciaal mesje balletjes van het vruchtvlees tot op een ½ cm van de schil
  4. Doe de meloenballetjes in een kom spoel de druiven en haal ze van de tros
  5. Schil het andere fruit en snij in blokjes
  6. Meng het fruit en giet het vruchtensap erover vul de meloen en dien op

"Dit recept vind je ook in Bikke Bikke Bik, het kampkookboekje van Scouts en Gidsen Vlaanderen"

Organisatie
Scouts en Gidsen Vlaanderen
Aantal personen: 
2
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
1
- nvt -
meloen
groot formaat
2
- nvt -
bananen
1
- nvt -
sinaasappel
2
- nvt -
peren
1
struikje
witte druiven
1
dl
vruchtensap
Materiaal
  • sinaasappel
  • peren
  • meloen
  • druiven
  • bananen