Bonte bowl

Bonte bowl

Bereidingstijd: 
15 minuten

Bereiding:

  1. Was en schil het fruit.
  2. Snij het in kleine stukjes.
  3. Meng het druivensap met het appelsap.
  4. Neem enkele mooie grote cocktailglazen en doe er wat stukjes fruit en wat ijsblokjes in.
  5. Vul het glas voor de helft met het vruchtensap en voeg het bruisend water toe.
  6. Dien op met een rietje en een lange lepel.
Organisatie
Provinciale Jeugddienst Limburg
Aantal personen: 
8
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
4
- nvt -
kiwi's
400
gram
witte druiven
400
gram
blauwe druiven
600
ml
wit druivensap
200
ml
appelsap
1
liter
bruisend water
24
- nvt -
ijsblokjes
Materiaal
  • rietjes
  • plankjes
  • mesjes
  • lange lepeltjes
  • cocktailglazen