Zoeken
Type
- (-) groenten-filter verwijderen groenten
- hoofdschotel (8) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (8) warm-filter toepassen
- aardappel (5) aardappel-filter toepassen
- vlees (4) vlees-filter toepassen
- bakken (3) bakken-filter toepassen
- gevogelte (3) gevogelte-filter toepassen
- soep (3) soep-filter toepassen
- pasta (2) pasta-filter toepassen
- vegetarisch (2) vegetarisch-filter toepassen
- barbecue (1) barbecue-filter toepassen
- bijschotel (1) bijschotel-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- rijst (1) rijst-filter toepassen
- vis (1) vis-filter toepassen
- wok (1) wok-filter toepassen
Bereidingstijd
11 resultaten gevonden.
Chiro Knipoog Pita
Bereidingstijd:
80 minuten
Type:
Voorbereiding: groentjes snijden Bereiding: Pitavlees en pitabroodjes in de pan bakken
slasoep met parels
Voorbereiding: maak uw ajuin proper en snij deze grof maak uw sla los van de krop en was deze 1 maal en daarna terug int water zetten enkel de slechte bladeren dienen te worden verwijderd de narven niet. Bereiding: neem een kookpot en doe er wa...
Loedebuzze met groene spekplet
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij in stukken De spekblokjes kunnen reeds op voorhand worden gebakken in een pan Snij de uien in stukjes (moeten zeker niet te klein zijn) Bereiding: Ajuinsaus Doe de boter in een braadpan (zonder...
Pannenkoekensoep
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: Je lost de blokjes groentebouillon op in water en brengt het aan de kook. Ondertussen kan je de pannenkoeken in dunne reepjes snijden van ongeveer 4 cm lang. Je brengt de bouillon op smaak met peper en zout. Draai het vuur uit en voeg wat...
Viskrokantjes met wortelpuree
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...
Jagerschotel
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil of laat u aardappelen schillen Schil de wortelen en snijd ze in dunne schijfjes Bereiding: Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water Stoof de wortelen gaar. ( in een bodempje water) Kruid ze met peper, zout en tijm Pureer...
ribalalapino met kleurtjesgroenten
Bereidingstijd:
20 minuten
Type:
Voorbereiding: Kook de varkensribben eerst af in water (met zout) om de ribbetjes vetvrij te maken. Bereiding: Doe boter in de kookpot en stoof hierin in de ui en het teentje look. Voeg de ribbetjes toe (die je gesneden hebt per beentje) en laat...
Spoetnikschotel
Bereiding: Tomaten ontvellen en in blokjes snijden. Olie in pan en tomaten en gesneden kip opbakken. Courgette wassen, blokjes snijden en bijvoegen Champignons afborstelen en schijfjes snijden en bijvoegen in pan. 6-8 minuten samen bakken. Laat...
Stoem(p) kieke
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Voorbereiding: tomaten laten uitlekken water opzetten voor broccoli en aardappelen aardappelen schillen en opzetten met kippenbouillon wortels schillen en fijnsnijden en opzetten met ajuin, thijm en curry broccoli kuisen en opzetten (enkele roosjes...