Zoeken
Type
Bereidingstijd
4 resultaten gevonden.
Tutti Frutti
Bereiding: de melk mengen met het vocht van het fruit uit de potjes. (niet al het vocht , tot je aan de liter(s) komt voor de saroma -> kijk na op verpakking van saroma.) saromapoeder toevoegen en even opkloppen. room opkloppen en rustig onder de...
Gebakken appels met ijs en rozijntjes
Voorbereiding: Was de appel. Haal met een appelboor het klokhuis uit de appel. Snij de appel in schijven van ongeveer 0,5 cm dik. Week de rozijntjes vooraf in water. Bereiding: Bak de appelschijven in boter. Bestrooi met kaneel aan beide zijden. Doe...
Warme appels met kaneel en muesli
Bereiding: 1. Neem een grote kom waar minstens 800 g yoghurt in past, doe de yoghurt erin. 2. Was de appels en schil ze met de dunschiller. Snij de geschilde appels in 4 en haal het klokhuis eruit. 3. Snij alle kwartjes in stukjes van ongeveer 1 bij...
Rabarber- appelcompote, vanilleyoghurt en crumble van speculaas
Bereiding: De rabarberstengels mogen ontdaan worden van de vezelige buitenlaag. De beste manier om dat te doen is met een dunschiller. Soms lukt het om de vezels bovenaan een beetje in te snijden en ze zo volledig los te trekken. Snij de rabarber in...