Zoeken
Type
- (-) bijschotel-filter verwijderen bijschotel
- (-) vegetarisch-filter verwijderen vegetarisch
- warm (6) warm-filter toepassen
- bakken (3) bakken-filter toepassen
- frituren (3) frituren-filter toepassen
- rijst (3) rijst-filter toepassen
- aardappel (2) aardappel-filter toepassen
- groenten (1) groenten-filter toepassen
- hoofdschotel (1) hoofdschotel-filter toepassen
Bereidingstijd
6 resultaten gevonden.
Rijstkroketjes met kerrie
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: Kook de rijst. Schrob de aardappelen intussen schoon en kook ze in de schil. Verwarm de olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui. pel de gare aardappelen, laat ze enigzins afkoelen en prak ze fijn in de rijst. Roer ook de ui, kaas...
Rijstkroketjes met kerrie - gepaneerd
Bereidingstijd:
55 minuten
Type:
Voorbereiding: Kook de rijst. Schrob de aardappelen intussen schoon en kook ze in de schil. Verwarm de olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui. pel de gare aardappelen, laat ze enigzins afkoelen en prak ze fijn in de rijst. Roer ook de ui, kaas...
Rijstkroketjes met kaasvulling
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de rijs gaar. Stoof de groenten kort en hak ze fijn. Meng de rijst met groenten, het ei, de gemalen kaas en de kruiden. Voeg eventueel wat maïzena toe om het mengsel steviger te maken. Bereiding: Maak je handen vochtig en rol...
Haverburgers met worteltjes
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: Laat de haver 5 minuten weken in 4 kopjes water. Rasp de wortels fijn, snij de ui fijn en stoof ze aan. Bereiding: Meng alle ingrediënten en voeg kruiden naar smaak toe. vorm met vochtige handen bolletjes en duw ze plat. Haal door de...
Gierstkroketten
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. Bereiding: meng alle ingerediënten behalve de olie tot een...
Gierstkroketten - gepaneerd
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. splits de eieren, gebruik het eiwit Bereiding: meng alle...