Zoeken

Haverkoekjes

Bereidingstijd: 
30 minuten
Bereiding: maak een beslag van havermout met melk en ei voeg er fijngesneden ajuin en gemalen kaas aan toe vorm koekjes van het deeg bak in een pan in voldoende olie

Roerei met ham, tuinkers en volkoren brood

Bereidingstijd: 
30 minuten
Bereiding: 1. Breek elk ei in een apart kopje (kijk of het ei niet bedorven is) 2. Meng de eieren met de melk. Daarna doe je er 2 snuifjes zout bij en een paar slagen uit de pepermolen 3. Van de gerookte ham snij je het vetrandje weg en dan knip je...

Omelet

Bereidingstijd: 
30 minuten
Type: 
Bereiding: De eieren flink loskloppen met melk, peper en zout bakken in hete vetstof Variatie: groene kruidenomelet met ajuin, peterselie, bieslook en kervel tomatenomelet; de tomaat eerst even bakken, daarna overgieten met losgeklopt ei kaasomelet...

Fruitwafels

Bereidingstijd: 
20 minuten
Bereiding: De margarine zacht roeren met het water, de suiker en het ei. Daarna de bloem eronder mengen. De appel schillen en in hele kleine stukjes snijden (2 x 2 mm). Tenslotte de appelstukjes eronder kneden. Men krijgt een zeer vast deeg. Hiervan...