Zoeken

Chif-chaf( de pastaversie )

Bereidingstijd: 
30 minuten
Bereiding: Kook de eieren gedurende 10 minuten.Koel ze af in koud water. Ondertussen de pasta ( rest ) op platte schotels schikken. De verse tomaten in blokjes snijden en gelijkmatig verdelen over de schotels. De blikjes tonijn openen en de vis met...

Chif-chaf ( de aardappelversie )

Bereidingstijd: 
30 minuten
Bereiding: Kook de eieren gedurende 10 minuten en laat afkoelen in koud water. Schik de afgekoelde aardappelen op platte schotels. Snijd de hesp in reepjes en schik tussen de aardappelen. Snijd de verse tomaten in blokjes en verdeel gelijkmatig over...

Spaghettislaatje

Bereidingstijd: 
30 minuten
Bereiding: spaghetti breek de spaghetti kook in veel water spoel daarna met koud water tot de spaghetti niet meer kleeft laat goed uitlekken garnituur snijd de ham in dobbelsteentjes snipper de ui zeer fijn knip de peterselie fijn meng de koude...

Voorjaarssalade met wilde kruiden

Bereidingstijd: 
15 minuten
Voorbereiding: Meng yoghurt en mayonaise. Was de raapsteeltjes of de veldsla en de kruiden. Rasp de wortel. Bereiding: Meng alles luchtig door elkaar. Geef de saus er apart bij. Bestrooi de salade met de madeliefjes en de bloemblaadjes van de...

Salade met prinsessenboontjes en appel

Bereidingstijd: 
30 minuten
Bereiding: 1. Snij de witte selder in zeer dunne schijfjes van ½ cm. 2. Snij de appel in kleine blokjes van +/- 1 cm. 3. Was de boontjes, maak ze proper door de uiteinden af te snijden. 4. Breng in een grote kookpot 500 ml liter water aan de kook,...

IJsbergsla met yoghurtsaus

Bereidingstijd: 
30 minuten
Bereiding: snij de sla in partjes en spoel kort onder stromend water zwier de sla droog snij het fruit in fijne stukjes meng sla en fruit maak saus van yoghurt en mayonaise met peper, zout en citroen overgiet de salade met de saus Dit recept vind je...

Zelfgemaakte soepstengels

Bereidingstijd: 
25 minuten
Bereiding: 1. Snij het bladerdeeg in repen van ± 1 cm breed. Snij de middelste repen nog eens middendoor. Plaats ze naast elkaar op een ingeoliede bakplaat. 2. Klop de eieren los met een vork en strijk er de repen bladerdeeg mee in. Plaats de...