Pastasalade met tomaat en spinazie

Pastasalade met tomaat en spinazie

Bereidingstijd: 
0 minuten

Bereiding:

  • kook de pasta beetgaar in ruim, licht gezouten water
  • giet af en spoel onmiddellijk met koud water
  • hak de ajuin fijn, snij de tomaat in blokjes en de spinazieblaadjes in fijne reepjes
  • knijp het lookteentje fijn
  • meng alles in een grote slakom en overgiet met een beetje olie

Dit recept vind je ook in Bikke Bikke Bik, het kampkookboekje van Scouts en Gidsen Vlaanderen

Organisatie
Scouts en Gidsen Vlaanderen
Aantal personen: 
10
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
1
kg
pasta
naar keuze
3
- nvt -
tomaten
1
- nvt -
ajuin
200
gram
verse spinazie
50
gram
geroosterde zonnebloempitjes
0
- nvt -
olijfolie
0
- nvt -
knoflook
0
- nvt -
peper en zout
Materiaal