Zoeken
Type
Bereidingstijd
8 resultaten gevonden.
Oufti!
Bereidingstijd:
75 minuten
Type:
Voorbereiding: Snijdt de bananen in schijfjes. Doop ze in chocolade, die au bain marie of in een potje dat ervoor dient, gesmolten is. Je kan ook gewoon op de schijfjes choco smeren. Het voordeel hiervan is dat je het allemaal samen kan doen en dat...
Warme chocopannenkoekjes
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Voorbereiding: - Pers de halve citroen uit. - Snij de kiwi’s, bananen en aardbeien in kleine stukjes en besprenkel met het citroensap. - Laat de ananasstukjes goed uitlekken. Bereiding: 1. Meng de stukjes fruit met de chocoladecallets. 2. Verdeel de...
Kaneelappeltjes uit de oven
Voorbereiding: - Schil de appelen en verwijder het klokhuis met een appelboor. - Besprenkel elke appel met het sap van een halve citroen. - Meng de suiker met de rozijnen en de amandelschilfers. Bereiding: 1. Plaats de appelen naast elkaar op een...
Kleurrijk fruitslaatje met honing
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Voorbereiding: - Schil de ananassen en snij in de lengte in 6 lange repen. Verwijder de harde kern en snij in gelijke driehoekjes. - Verwijder de schil van de watermeloen en snij het vruchtvlees in gelijke driehoekjes. - Snipper de muntblaadjes fi...
Perzikensmoothie
Bereidingstijd:
20 minuten
Type:
Voorbereiding: Laat de perziken uitlekken. Bereiding: 1. Snij de perziken in grove stukken en meng samen met de yoghurt en het appelsap in een grote slakom. 2. Mix alles tot een glad mengsel. 3. Verdeel de ijsblokjes over kleurrijke bekers en giet...
Zomercrumble
Voorbereiding: - Was het fruit en snij in 4 of 6 naargelang de grootte. Verdeel het fruit over 1 of meerdere ovenschotels. - Meng de bloem met de havervlokken in een kom. Bereiding: 1. Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C. 2. Verhit de...
Fruitige vanillepudding
Bereidingstijd:
20 minuten
Type:
Voorbereiding: - Schil de gember en rasp fijn. Bereiding: 1. Breng de diepgevroren bosvruchtenmengeling met de fijngeraspte gember, de rietsuiker en het aardappelzetmeel aan de kook. Laat op een zacht vuurtje sudderen tot de mengeling stroperig...
Rabarber- appelcompote, vanilleyoghurt en crumble van speculaas
Bereiding: De rabarberstengels mogen ontdaan worden van de vezelige buitenlaag. De beste manier om dat te doen is met een dunschiller. Soms lukt het om de vezels bovenaan een beetje in te snijden en ze zo volledig los te trekken. Snij de rabarber in...