Zoeken

Noors stokbroodje

Bereidingstijd: 
10 minuten
Bereiding: 1. Bak de stokbroden af in de oven gedurende 10 minuten op 200° C. 2. Snij de stokbroden in 2 helften en snij de helften doormidden om te beleggen. 3. Haal de bladeren van de krop sla, spoel ze en droog ze in de slazwierder of handdoek. 4...

Broodtorentjes

Bereidingstijd: 
0 minuten
Bereiding: 1. Neem de krop sla en doe er de buitenste blaren van af. Snij daarna met een mesje 8 bladen los van de krop die over is, de nerf van de bladen mag je eruit snijden. 2. Was de 8 bladen sla en de tomaten. 3. Droog met keukenpapier de...

Koud rijstslaatje met ham en kaas

Bereidingstijd: 
0 minuten
Bereiding: kook de rijst en laat afkoelen meng rijst met blokjes kaas en hesp versier met ananas en bestrooi met paprikapoeder geef er wat sla en mayonaise bij Dit recept vind je ook in Bikke Bikke Bik , het kampkookboekje van Scouts en Gidsen...

Vissalade

Bereidingstijd: 
0 minuten
Bereiding: laat water koken met citroensap, wortel, ajuin, laurier, selder, peper en zout verminder na 10 minuten de warmtebron zodat het water niet meer bobbelt doe de vis in de bouillon en laat gaar worden zonder echt te koken gedurende ong. 20...