Zoeken
Type
- (-) warm-filter verwijderen warm
- hoofdschotel (47) hoofdschotel-filter toepassen
- groenten (36) groenten-filter toepassen
- vlees (25) vlees-filter toepassen
- soep (20) soep-filter toepassen
- aardappel (17) aardappel-filter toepassen
- bakken (16) bakken-filter toepassen
- vegetarisch (16) vegetarisch-filter toepassen
- bijschotel (11) bijschotel-filter toepassen
- gevogelte (8) gevogelte-filter toepassen
- rijst (6) rijst-filter toepassen
- tussendoortje (6) tussendoortje-filter toepassen
- pasta (5) pasta-filter toepassen
- dessert (4) dessert-filter toepassen
- vis (4) vis-filter toepassen
- frituren (3) frituren-filter toepassen
- wok (3) wok-filter toepassen
- koud (2) koud-filter toepassen
- ontbijt (2) ontbijt-filter toepassen
- broodbeleg (1) broodbeleg-filter toepassen
- fruit (1) fruit-filter toepassen
- overige (1) overige-filter toepassen
- saus (1) saus-filter toepassen
- voorgerecht (1) voorgerecht-filter toepassen
Bereidingstijd
79 resultaten gevonden.
Stoofvlees op vlaamse wijze
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Bereiding: Vlees bakken en kruiden met stoofvleeskruiden. Uien in ringen snijden, aanstoven, bestrooien met de bruine kandijsuiker en laten karameliseren. Het vlees erbij doen en bevochtigen met het tafelbier. De mosterd, kruidnagels en...
Prinsessenboontjes
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: Was de boontjes in hun geheel. Verwijder de uiteinden, breek ze indien nodig. Ondertussen water laten koken. Bereiding: Hierin de boontjes laten garen. Afgieten. De fijn gesneden ajuin stoven in boter, de boontjes toevoegen en op...
Rijstkroketjes met kerrie
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: Kook de rijst. Schrob de aardappelen intussen schoon en kook ze in de schil. Verwarm de olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui. pel de gare aardappelen, laat ze enigzins afkoelen en prak ze fijn in de rijst. Roer ook de ui, kaas...
Rijstkroketjes met kerrie - gepaneerd
Bereidingstijd:
55 minuten
Type:
Voorbereiding: Kook de rijst. Schrob de aardappelen intussen schoon en kook ze in de schil. Verwarm de olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui. pel de gare aardappelen, laat ze enigzins afkoelen en prak ze fijn in de rijst. Roer ook de ui, kaas...
Rijstkroketjes met kaasvulling
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de rijs gaar. Stoof de groenten kort en hak ze fijn. Meng de rijst met groenten, het ei, de gemalen kaas en de kruiden. Voeg eventueel wat maïzena toe om het mengsel steviger te maken. Bereiding: Maak je handen vochtig en rol...
Haverburgers met worteltjes
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: Laat de haver 5 minuten weken in 4 kopjes water. Rasp de wortels fijn, snij de ui fijn en stoof ze aan. Bereiding: Meng alle ingrediënten en voeg kruiden naar smaak toe. vorm met vochtige handen bolletjes en duw ze plat. Haal door de...
Gierstkroketten
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. Bereiding: meng alle ingerediënten behalve de olie tot een...