Rijstkroketjes met kerrie

Rijstkroketjes met kerrie

Bereidingstijd: 
50 minuten

Voorbereiding:

Kook de rijst. Schrob de aardappelen intussen schoon en kook ze in de schil. Verwarm de olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui. pel de gare aardappelen, laat ze enigzins afkoelen en prak ze fijn in de rijst. Roer ook de ui, kaas, zout en kerrie door de rijst.

Bereiding:

rol met vochtige handen kleine ronde kroketjes van het mengsel. Verhit de olijfolie. Bak de kroketjes in de hete olijfolie
Organisatie
Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt) vzw
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
5
stuk
uien
1
kg
rijst
0
- nvt -
olijfolie
5
eetlepel
olijfolie
5
eetlepel
kerriepoeder
400
gram
gemalen kaas
20
stuk
aardappelen
0
- nvt -
zout
Materiaal
  • kookpot
  • friteuse