Zoeken

Wortelpuree

Bereidingstijd: 
75 minuten

Spinaziepuree

Bereidingstijd: 
65 minuten
Voorbereiding: De aardappelen gaarkoken en afgieten. Bereiding: De spinazie samen met de melk, de boter, peper, zout en wat nootmuskaat opwarmen. Pureer de aardappelen met het spinaziemengsel. Breng op smaak.

Linzenburgers

Bereidingstijd: 
75 minuten
Voorbereiding: Kook de linzen gaar in water met wat bonenkruid. Snij de prei en uien fijn en stoof ze. Laat de gare linzen uitlekken en spoel ze overvloedig met stromend water. Meng alle ingrediënten. breng op smaak. Bereiding: vorm met vochtige...

Gehaktbrood

Bereidingstijd: 
70 minuten
Voorbereiding: Meng alle ingrediënten van het gehaktbrood goed door elkaar en kruid het met peper en zout. Vet een bakplaat een beetje in en stort het gehakt erin. Druk het gehakt goed aan. Bereiding: Bak het gehaktbrood 1 uur op 180 °C. Haal het...

Aardappelpuree met gebakken ui

Bereidingstijd: 
75 minuten
Voorbereiding: Aardappelen schillen, gaar koken en afgieten. Bereiding: Plet ze met de melk en boter. Snijd de uien redelijk fijn en bak ze mooi bruin. Meng ze met de puree. Kruid de puree met peper en zout.

Puree Fatal

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: Schil en was de aardappelen, snij ze in kleine stukjes Bereiding: 1. Maak puree met de aardappelen, de helft van de boter, melk, de nootmuskaat en de helft van de peper en het zout (alternatief kan je ook gewoon klaargemaakte puree in...

Gemarineerde kippenspiesjes

Bereidingstijd: 
65 minuten
Voorbereiding: Versnijd de kipfilets in saté-blokjes. Meng de honing, de sojasaus, de cocosmelk en de kippenkruiden tot een homogene massa. Leg de saté-blokjes in de mariade en laat het geheel een nachtje rusten in de frigo. Bereiding: Haal de saté-...

Wortelstampot

Bereidingstijd: 
80 minuten
Voorbereiding: De aardappelen, wortels en ajuin snijden. Bereiding: 1. De aardappelen koken en daarna puree maken door middel van toevoeging van de melk, eieren, zout, peper en nootmuskaat. 2. De ajuinen stoven, daarna de wortels erbij en stoven...

Jagerschotel

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: Schil of laat u aardappelen schillen Schil de wortelen en snijd ze in dunne schijfjes Bereiding: Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water Stoof de wortelen gaar. ( in een bodempje water) Kruid ze met peper, zout en tijm Pureer...

kippenstoofvlees

Bereidingstijd: 
70 minuten
Voorbereiding: Ajuin en peterselie fijnsnipperen. Bereiding: Laat de fijngesnipperde ajuin lichtjes bruin bakken, voeg er het kippenstoofvlees aan toe. Laat alles op een licht vuurtje sudderen. Voeg er wat kippenkruiden aan toe. Leng vervolgens de...

Pagina's