Zoeken
Type
- (-) hoofdschotel-filter verwijderen hoofdschotel
- (-) warm-filter verwijderen warm
- vlees (55) vlees-filter toepassen
- groenten (47) groenten-filter toepassen
- aardappel (35) aardappel-filter toepassen
- bakken (24) bakken-filter toepassen
- vegetarisch (18) vegetarisch-filter toepassen
- gevogelte (17) gevogelte-filter toepassen
- pasta (11) pasta-filter toepassen
- vis (11) vis-filter toepassen
- rijst (9) rijst-filter toepassen
- bijschotel (8) bijschotel-filter toepassen
- overige (5) overige-filter toepassen
- barbecue (4) barbecue-filter toepassen
- wok (4) wok-filter toepassen
- soep (3) soep-filter toepassen
- koud (2) koud-filter toepassen
- tussendoortje (2) tussendoortje-filter toepassen
- woudloperskeuken (2) woudloperskeuken-filter toepassen
- broodbeleg (1) broodbeleg-filter toepassen
- frituren (1) frituren-filter toepassen
- ontbijt (1) ontbijt-filter toepassen
Bereidingstijd
125 resultaten gevonden.
Stoofvlees op vlaamse wijze
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Bereiding: Vlees bakken en kruiden met stoofvleeskruiden. Uien in ringen snijden, aanstoven, bestrooien met de bruine kandijsuiker en laten karameliseren. Het vlees erbij doen en bevochtigen met het tafelbier. De mosterd, kruidnagels en...
Frikadellen
Type:
Bereiding: Gehakt mengen met de losgeklopte eieren en het paneermeel. Vorm gehaktballen en bak ze door en door gaar. Tip: maak de frikadellen niet te dik, zodat de buitenkant mooi bruin wordt en de binnenkant vlug gaar!
Spinaziepuree
Bereidingstijd:
65 minuten
Type:
Voorbereiding: De aardappelen gaarkoken en afgieten. Bereiding: De spinazie samen met de melk, de boter, peper, zout en wat nootmuskaat opwarmen. Pureer de aardappelen met het spinaziemengsel. Breng op smaak.
Prinsessenboontjes
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: Was de boontjes in hun geheel. Verwijder de uiteinden, breek ze indien nodig. Ondertussen water laten koken. Bereiding: Hierin de boontjes laten garen. Afgieten. De fijn gesneden ajuin stoven in boter, de boontjes toevoegen en op...
Bloemkool
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Bereiding: Maak de bloemkolen schoon. Snijd ze in roosjes. Laat water koken. Doe hierin de bloemkool en laat garen. Neem ze uit het water, laat ze in een zeef uitlekken. Doe in een kom en dien warm op. Serveer er eventueel bechamelsaus bij.
Wortelen en erwtjes
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Bereiding: Was en snijd de wortelen in kleine dobbelsteentjes. Kook de wortelen en de erwten apart in licht gezouten water, totdat ze beetgaar zijn. Stoof ze samen met de fijn gesneden ajuin en breng op smaak.