Zoeken

Varkensbrochettes met groentecouscous

Bereidingstijd: 
30 minuten
Voorbereiding: - Snij het varkensgebraad in gelijke blokjes. Meng met de sojasaus, de tijm en de blaadjes laurier en zet 2 u. koel weg. Verdeel de blokjes varkensgebraad over een 20-tal spiesen. - Snij de bloemkolen in kleine roosjes. - Rasp de...

Vissoep boordevol groenten

Bereidingstijd: 
70 minuten
Voorbereiding: - Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien. Dep droog en snij in kleinere stukken. - Snij de preistengels fijn en de champignons in stukjes. - Verdeel de broccoli’s in roosjes. - Snij de tapastomaten in 4. - Laat de witte bonen...

Stoofpot met zuiderse toets

Bereidingstijd: 
105 minuten
Voorbereiding: - Snipper de uien en de knoflookteentjes fijn. - Hak de rode pepertjes fijn. - Snij de aubergines en de courgettes in blokjes van 2 cm. Kruid met peper en zout en besprenkel met 4 eetl. olijfolie. Meng goed en verdeel de groenten over...