Zoeken
Type
- (-) vlees-filter verwijderen vlees
- (-) warm-filter verwijderen warm
- hoofdschotel (24) hoofdschotel-filter toepassen
- groenten (12) groenten-filter toepassen
- aardappel (7) aardappel-filter toepassen
- bakken (6) bakken-filter toepassen
- gevogelte (3) gevogelte-filter toepassen
- bijschotel (2) bijschotel-filter toepassen
- pasta (1) pasta-filter toepassen
- rijst (1) rijst-filter toepassen
- soep (1) soep-filter toepassen
- vis (1) vis-filter toepassen
- wok (1) wok-filter toepassen
Bereidingstijd
25 resultaten gevonden.
Stoofvlees op vlaamse wijze
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Bereiding: Vlees bakken en kruiden met stoofvleeskruiden. Uien in ringen snijden, aanstoven, bestrooien met de bruine kandijsuiker en laten karameliseren. Het vlees erbij doen en bevochtigen met het tafelbier. De mosterd, kruidnagels en...
Appelcompote met gestampte pattaten en braadworst
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: ingredienten klaarzetten Bereiding: schil en snijd de aardappelen de aardappelen reinigen met water zet een grote pot met water op het vuur zodra het water kookt doe je de aardappelen in het water zet nu de braadslee op het vuur en...
Mafé
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
Bereiding: Doe ongeveer 1 cm arachideolie in een grote kookpan en laat die zeer heet worden. Bak het vlees goudbruin. Zet het vuur dan lager en voeg de uien en de look toe. Wanneer de uien glazig zijn, gaat de tomatenpuree erbij. Meng goed en laat...
Bananensoep met kerrie
Bereiding: 1. Ui schillen en fijnhakken. 2. Wortel wassen, dunschillen. Prei, selder wassen. Groenten en banaan in stukjes snijden 3. Water aan de kook brengen, bouillonblokjes en currypoeder toevoegen 4. Groenten toevoegen aan de kokende bouillon 5...
Kruidige kippenburgers
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: 1. Maak de lente-uitjes proper door de worteltjes en de topjes van de lente-uitjes af te snijden. Snij vervolgens de lente-uitjes heel fijn. 2. Split het ei en doe het eiwit in een grote mengkom. 3. Doe het kippengehakt in een kom bij...
Pittige gehaktballetjes
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Bereiding: Pel het teentje knoflook. Doe het blikje tomatenpuree open. Breek het ei in een kommetje. Doe het vlees in een grote mengkom en doe er vervolgens alle ingrediënten bij. Meng het geheel tot een mooie gelijkvormige massa. Rol hiervan kleine...
Onderzeeër
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: - Snij de witte kool in fijne reepjes en kook deze in gezouten water. - Bak het gehakt gaar in de pan of braadslee. - Schil de aardappelen, kook ze gaar, en maak er puree van. Bereiding: WITTE SAUS: - smelt 80 gram boter - voeg 80...
stoemp fatal
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: maak de aardappel puree Bak het gehakt, terwijl je er in roert. Zodat het in zo klein mogelijke stukjes is verdeeld. Bereiding: Snij de paprika's en de ajuinen zeer fijn en stoof ze in een pot. Voeg de pureepatatten en het gebakken...