Zoeken

Viskrokantjes met wortelpuree

Bereidingstijd: 
55 minuten
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...

Omgekeerd ontbijt

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: Alles gaan kopen in de colruyt Bereiding: - Aardappelen schillen en koken - Spinazie ontdooien - Vissticks ontdooien + bakken

Tonijnnuggets

Bereidingstijd: 
60 minuten
Bereiding: 1. De tonijn laten uitlekken, in een kom doen. 2. Het ei breken en toevoegen, samen met de peterselie en peper 3. Sneetjes brood raspen en toevoegen, goed roeren 4. De bloem toevoegen om een samenhangend mengsel te bekomen 5. De balletjes...

Visstokje

Bereidingstijd: 
0 minuten
Bereiding: Leg de vis een half uurtje vooraf op kamertemperatuur (of halve dag in frigo). Snij de vis in 4 stukken en steek er het satéstokje in. Doe het ei samen met een snuifje zout en peper in een diep bord en klop dit even op. Wentel de...

Vis in folie (in de oven of op een rooster boven het vuur)

Bereidingstijd: 
0 minuten
Bereiding: neem per persoon een stuk aluminiumfolie leg eerst een laag gesneden prei met daarbovenop de vis snij de gewassen tomaten fijn de champignons, de sjalotten en de look verdeel de groenten over de vispakketjes kruid met peper, zout en dille...

Mac & cheese met tonijn, prei en champignons

Bereidingstijd: 
80 minuten
Voorbereiding: - Snij de champignons in schijfjes. - Snipper de uien fi jn. Bereiding: 1. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de uien glazig. 2. Voeg de diepgevroren prei en de champignonschijfjes toe. Stoof al roerend gedurende ± 35 min...

Vinnige visjes met courgettestoemp

Bereidingstijd: 
80 minuten
Voorbereiding: - Schil de aardappelen en snij in stukken. - Snij de tomaten in schijven. - Verwijder de uiteinden van de courgettes en snij in stukken van 2 cm dik. - Snij het basilicum fi jn. Bereiding: 1. Leg de diepgevroren stukken vis in een (of...

Viscouscous

Bereidingstijd: 
75 minuten
Voorbereiding: - Laat de zalmfilets oppervlakkig ontdooien en wentel door de bloem. Kruid met peper en zout. - Snij de wortelen in gelijke blokjes en kook beetgaar in lichtgezouten water gedurende 5min. - Snij de courgettes in gelijke staafjes (...

Schelvis op z'n Spaans

Bereidingstijd: 
60 minuten
Voorbereiding: - Laat de stukken schelvis oppervlakkig ontdooien zodat u ze in stukken kan snijden. - Laat de inktvisringen ontdooien en dep goed droog. - Snij de preien in de lengte doormidden en vervolgens in fijne reepjes van 1/2 cm (met een...

Fish burgers

Bereidingstijd: 
30 minuten
Voorbereiding: - Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. - Verwijder de pitten uit de tomaten en snij in kleine blokjes. - Snij de lente-uitjes in fijne ringen. - Snipper het bieslook en de peterselie fijn. - Snij de augurken in blokjes van 1/2 cm...

Pagina's