Zoeken
Type
- (-) bakken-filter verwijderen bakken
- (-) warm-filter verwijderen warm
- hoofdschotel (24) hoofdschotel-filter toepassen
- groenten (13) groenten-filter toepassen
- vlees (12) vlees-filter toepassen
- aardappel (10) aardappel-filter toepassen
- vegetarisch (9) vegetarisch-filter toepassen
- bijschotel (6) bijschotel-filter toepassen
- dessert (4) dessert-filter toepassen
- tussendoortje (4) tussendoortje-filter toepassen
- gevogelte (3) gevogelte-filter toepassen
- koud (3) koud-filter toepassen
- vis (3) vis-filter toepassen
- barbecue (2) barbecue-filter toepassen
- overige (2) overige-filter toepassen
- pasta (2) pasta-filter toepassen
- wok (2) wok-filter toepassen
- fruit (1) fruit-filter toepassen
- ontbijt (1) ontbijt-filter toepassen
- rijst (1) rijst-filter toepassen
- voorgerecht (1) voorgerecht-filter toepassen
Bereidingstijd
32 resultaten gevonden.
Haverburgers met worteltjes
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: Laat de haver 5 minuten weken in 4 kopjes water. Rasp de wortels fijn, snij de ui fijn en stoof ze aan. Bereiding: Meng alle ingrediënten en voeg kruiden naar smaak toe. vorm met vochtige handen bolletjes en duw ze plat. Haal door de...
Gierstkroketten
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. Bereiding: meng alle ingerediënten behalve de olie tot een...
Gierstkroketten - gepaneerd
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. splits de eieren, gebruik het eiwit Bereiding: meng alle...
Linzenburgers
Bereidingstijd:
75 minuten
Type:
Voorbereiding: Kook de linzen gaar in water met wat bonenkruid. Snij de prei en uien fijn en stoof ze. Laat de gare linzen uitlekken en spoel ze overvloedig met stromend water. Meng alle ingrediënten. breng op smaak. Bereiding: vorm met vochtige...
Gehaktbrood
Bereidingstijd:
70 minuten
Type:
Voorbereiding: Meng alle ingrediënten van het gehaktbrood goed door elkaar en kruid het met peper en zout. Vet een bakplaat een beetje in en stort het gehakt erin. Druk het gehakt goed aan. Bereiding: Bak het gehaktbrood 1 uur op 180 °C. Haal het...
Tortillaburger met guacamole, tomatensalsa, kippenburger en ijsbergsalade
Bereidingstijd:
195 minuten
Type:
Voorbereiding: Opmerking, in de ingrediënten lijst staat bij de opmerkingen: (b) voor de broodjes (t) voor de tomatensalsa (k) voor het kippenvlees (g) voor de guacamole Maak de hamburgerbroodjes door de bloem met het zout en de gist te mengen. Meng...
Viskrokantjes met wortelpuree
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...
Riz à la kei
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
Bereiding: Hoe maak je het? 1. Ui schillen. Prei wassen. Ui en prei heel fijn snijden/hakken (2 mm) . 2. Wortelen wassen, dunschillen. Knolselder wassen. Wortelen en knolselder grof raspen, ofwel fijn snijden. 3. Margarine in de pan verhitten tot...
Kruidige kippenburgers
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: 1. Maak de lente-uitjes proper door de worteltjes en de topjes van de lente-uitjes af te snijden. Snij vervolgens de lente-uitjes heel fijn. 2. Split het ei en doe het eiwit in een grote mengkom. 3. Doe het kippengehakt in een kom bij...
Boekweitpannenkoeken
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Bereiding: 1. Zeef de bloem en het boekweitmeel en maak in het midden een kuiltje. 2. Los de gist in een kop warme melk op en giet dit in het kuiltje. 3. Meng even met de bloem en strooi het zout erbij. 4. Giet er vervolgens de melk en het water bij...
Pagina's
- 1
- 2
- 3
- 4
- volgende ›
- laatste »