Poco Loco wraps

Poco Loco wraps

Bereidingstijd: 
55 minuten

Voorbereiding:

- Laat de paprikareepjes ontdooien.
- Meng de fajitasaus met de yoghurt.

Bereiding:

1. Verhit wat olijfolie in een grote kookpot en bak het vlees beetje bij beetje gaar.
2. Voeg de paprikareepjes en de uitgelekte maïs toe en roer goed. Laat ± 15 min. sudderen. Kruid met de komijn.
3. Verdeel het vleesmengsel over de wraps. Lepel er 1 à 2 eetl. fajitasaus met yoghurt over en rol ze op. Leg naast elkaar in een grote ovenschotel.
4. Verwarm ± 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven of in de pan met wat vetstof.

Afwerking
Zet onmiddellijk op de kamptafel en geef er de rest van de fajitasaus apart bij.

Bron: Lekker op kamp! - colruyt.be

Organisatie
Mediaraven
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
3
kg
pitavlees
800
gram
paprikareepjes
20
- nvt -
wraps
680
gram
maïs
blik
860
gram
fajitasaus
375
gram
yoghurt natuur
1
dl
olijfolie
3
eetlepel
komijnzaadjes
Materiaal