Spaghettislaatje

Spaghettislaatje

Bereidingstijd: 
30 minuten

Bereiding:

  • spaghetti
    • breek de spaghetti
    • kook in veel water
    • spoel daarna met koud water tot de spaghetti niet meer kleeft
    • laat goed uitlekken
  • garnituur
    • snijd de ham in dobbelsteentjes
    • snipper de ui zeer fijn
    • knip de peterselie fijn
    • meng de koude spaghetti met de ham, de ui, de peterselie en de mayonaise
    • breng op smaak met peper en zout
    • laat het slaatje zeer goed afkoelen in de koelkast
Organisatie
Jeugd Rode Kruis Harelbeke
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
625
gram
spaghetti
10
snede
gekookte ham
(van 3mm dik)
5
stuk
kleine ui
0
- nvt -
peterselie
0
- nvt -
mayonaise
0
naar smaak
peper
0
naar smaak
zout
Materiaal
  • 1 grote kookpot
  • groot keukenmes
  • grote kom
  • koelkast
  • snijplank