Pompoensoep

Pompoensoep

Bereidingstijd: 
75 minuten

Voorbereiding:

ajuinen en pepers heel fijn snijden.

pompoenen van zaden en schil ontdoen

het pompoenvlees in stukken snijden

de tomaten in vier stukken snijden

de groene selder in kleine stukjes doen

Bereiding:

de ajuin en de pepers in de boter stoven

alle versneden groenten toevoegen

het water en de bouillonblokjes en de Worchestersaus toevoegen

alles op een hevig vuur aan de kook brengen , na kookpunt bereikt te hebben ;het vuur matigen en nog een 30 tal minuten laten doorkoken.

alles goed doormixen met staafmixer

Organisatie
Chiro Elckerlyc Tielt
Aantal personen: 
60
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
3
- nvt -
groene pepers
12
stengel
groene selder
12
- nvt -
verse tomaten
6
eetlepel
worchestersaus
12
blokje
kippenbouillon
6
kg
pompoenvlees
3
- nvt -
uien
90
gram
braadboter
10
liter
water
Materiaal
  • 1 grote kookpot
  • grote kom
  • kookpot
  • mixer
  • schilmesje
  • groot keukenmes