Vis met groentjes

Vis met groentjes

Bereidingstijd: 
70 minuten

Voorbereiding:

  • Snij de bieslook in kleine stukjes.
  • Snij de bloemkool in roosjes
  • Was de aardappelen en de spinazie.

Bereiding:

  • Bak de bloemkool met boter.
  • Doe de afgebakken bloemkool in de cutter.
  • Voeg melk, kippenbouillon, water en peper en zout bij de bloemkool.
  • Leg de gewassen aardappelen op een zoutkorst. Zet deze 40 minuten in de oven.
  • Pel de aardappelen, prak ze en doe er zure room bij. Meng dit alles en doe er bieslook bij.
  • Bak de vis in de oven.
  • Stoof spinazie met boter.
Organisatie
Jeugdcentrum Vleugel F Leuven
Aantal personen: 
6
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
500
gram
witte vis
6
stuk
aardappelen
dikke bloemige aardappel
1
stuk
bloemkool
1
kg
spinazie
5
dl
halvolle melk
2
stuk
kippenbouillon
1
bosje
bieslook
2
dl
zure room
Materiaal