Soepkorstjes

Soepkorstjes

Bereidingstijd: 
0 minuten

Bereiding:

  1. Snij het brood in staafjes. Rooster het brood in een pan.
  2. Pel ajuin proper en snij deze heel fijn.
  3. Bak de ajuin in de pan gedurende 5-tal minuten.
  4. Voeg de room toe en kruid met peper, zout, muskaatnoot en laten inkoken. De uienpuree laten afkoelen, kaas eronder mengen.
  5. Het “ajuin-kaas-room”-mengsel op de gekleurde toastjes uitsmeren en indien mogelijk nog even laten gratineren onder de grill.
  6. Serveer bij de soep.
Organisatie
Provinciale Jeugddienst Limburg
Aantal personen: 
4
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
2
snede
brood
1
- nvt -
ajuin
50
gram
parmesan
4
eetlepel
lichte room
1
eetlepel
bakboter
0
naar smaak
peper en zout, nootmuskaat
Materiaal
  • snijplankjes
  • pan
  • oven met grill
  • mesjes