Macaroni met kaas en hesp

Macaroni met kaas en hesp

Bereidingstijd: 
45 minuten

Bereiding:

Kook de macaroni in een ruime hoeveelheid licht gezouten water.

Maak een kaassaus. Laat de boter smelten, voeg de bloem al roerend toe en laat even doorkoken. Leng aan met de melk. Laat koken onder voortdurend roeren. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

Als de saus klaar is, van het vuur nemen en de gemalen kaas eronder roeren

Snijd de hesp in blokjes en meng onder de kaassaus. Overgiet de macaroni met de saus.

Organisatie
Provinciale Jeugddienst Limburg
Aantal personen: 
10
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
1
kg
macaroni
0
kg
hesp in blokjes
0
kg
gemalen kaas
50
gram
boter
50
gram
bloem
1
liter
melk
0
naar smaak
peper
0
naar smaak
zout
0
naar smaak
muskaatnoot
Materiaal